Spisefællesskab | opstandelseskirken.dk

Spisefællesskab

Første onsdag i måneden kl. 17.30-19

Frivillige står for madlavningen. Kom og vær med i et hyggeligt fællsesskab med god mad!

Pris 30 kr. for voksne og 15 kr. for børn.

Tilmelding her på hjemmesiden, på mail til sf@opstandelseskirken eller på tlf. 43 66 06 80 i kontorets åbningstid.

Fællesskab og samvær

De fleste mennesker har brug for at være sammen med andre i et fællesskab, hvor man føler sig værdsat som den, man er, og hvor man ikke behøver først at gøre sig fortjent til at være med. Og det er netop baggrunden for de tilbud, kirken giver også til dig.

Uanset hvordan din situation er, så er der plads til dig. Både hvis du hører til dem, der ikke har ret megen kontakt til andre i forvejen, og hvis du egentlig synes, du så rigeligt får dit behov dækket for socialt samvær.

Der er en plads også til dig. Der er nogen, der har brug for dig, selv om du måske ikke synes, du har så meget at byde på. Kom bare ud af busken. Du er altid velkommen.

Frivillige søges:
Der er næsten altid brug for frivillige, der vil være med til at købe ind og lave maden, eller til at dække bord, servere mad og vaske op. Har du lyst til at være med, så kontakt kirkekontoret.

Fødevarestyrelsens Smiley-ordning