Fællessang på Riget | opstandelseskirken.dk

Begivenheden har allerede fundet sted.

Fællessang på Riget

Onsdag d. 22. september 2021, Kl. 16:00 til kl. 17:30
AUD A Rigshospitalet-Glostrup

Velkommen til Fællessang på Rigshospitalet i Glostrup.

Fællessang har fået nyt liv. Det vil vi også understøtte på vores lokale hospital i Glostrup ved at invitere en gæst udefra til at komme og dele sine yndlingssange fra Den Nye Højskolesangbog med os.

Vi håber at det det bliver en tilbagevendende tradition, for når vi synger sammen, skaber vi fællesskaber på tværs - og giver krop og sjæl næring!

Så kom og vær med til fællessang i Aud. A ved caféen, hvor udlændinge – og integrationsminister Mattias Tesfaye vil vælge og begrunde sange fra Den Nye Højskolesangbog.

Organist i Opstandelseskirken Carsten Joh. Mørch samt sogne-og hospitalspræst Betina Bolvig styrer slagets gang.

Alle er hjerteligt velkomne.