Tro på vej - Studiekreds om tro i november 2021 | opstandelseskirken.dk

Tro på vej - Studiekreds om tro i november 2021

Tirsdag d. 9. november 2021, Kl. 17:30 til kl. 20:00
Henrik Friberg

Er du på vej, er du gået i stå, er du faret vild, måske er du på sporet,…? Ja, vi kan være mange steder i forhold til det at tro. I studiekredsen vil vi beskæftige os med troens forskellige udtryk og prøve at forstå, hvorfor troen på Gud er så pirrende og nogle gange provokerende. Hvorfor kan vi ikke lade være med at nære en lille trosflamme inden i os? Vi vil ikke blot spørge ind til, hvad vi vil med troen, men også hvad vil troen med os mennesker? Forløbet er for alle voksne, der vover at bevæge sig ud i troens vidunderlige verden. Det er sognepræst Henrik Friberg, der står for de tre aftner om tirsdagen den 2., 9. og 16. november 2021, kl. 18.00-20.00. Vi begynder med fællesspisning kl. 17.30. Det er gratis at deltage både i fællesspisning og studiekredsen.