Malerdag | opstandelseskirken.dk

Lørdag d. 30. oktober 2021, Kl. 10:00 til kl. 16:00
Marianne Fischer og Karin Hald
100 kr.

Malerdag for voksne og børn (fra 9 år og opefter) er en dag i fordybelse. Malerdagen er en god anledning til at være sammen med sit barn eller barnebarn på en anden måde, eller selv at opleve kirken på en anden måde. Temaet er i år er mørke (og lys). Vi søger lyset, men hvis vi ikke vil stå ved mørket som et grundvilkår, noget der hører med til livet, får vi sværere ved at finde lyset.  Mørke er ikke bare det, der rammes os udefra i form af sorg, ulykker og sygdom, en smerte, som ingen mennesker slipper helt for. Mørke er også inden i os. Vi rammes af depression og psykisk sygdom. Og mennesket har mørke skyggesider, vi gerne vil holde hemmelige. Samtidig er nattens og vinterens mørke nødvendigt for, at mennesker og dyr kan hvile og vokse. Kun fordi der er mørkt ved træets rod, kan træet vokse. Jorden blev skabt i mørke, Jesus blev født en mørk nat. Lyset kommer til os i mørket. Vi skal arbejde med de mørke farver, og se hvad små lys kan forandre mørket. Marianne Fischer vil komme med et oplæg til inspiration og lærer Karin Hald vil hjælpe os i gang, når vi skal til at male. Vi sætter os i kirken og forhallen, - dér hvor vi har mest lyst til at sidde. Midt på dagen er der en let frokost, kaffe og kage. Dagen sluttes af med at vi ser på hinandens billeder, fortæller hinanden lidt om hvilke tanker vi har gjort os, og vi hører et stykke musik. Pris: 100 kr. Tilmelding og betaling til kirkekontoret.