SÅ skal vi på tur! - Sogneudflugt | opstandelseskirken.dk

Begivenheden har allerede fundet sted.

SÅ skal vi på tur! - Sogneudflugt

Onsdag d. 15. september 2021, Kl. 09:00 til kl. 17:00
Opstandelseskirkens Menighedsråd
200 kr.

Opstandelseskirken arrangerer SOGNEUDFLUGT onsdag den 15. september 2021

Turen går til Møn, hvor vi først skal kigge nærmere på THORSVANG SAMLERMUSEUM, som er et kulturhistorisk museum i Stege. Her kan du opleve verden af i går. Gå en tur gennem de gamle butikker og værksteder der bugner af alverdens ting fra de skønne dage, hvor farfar var ung. Museet er indrettet med 18 små butikker som de så ud i 1920'erne. Desuden findes en gammel skolestue. Endvidere har museet indrettet et tidligere beskyttelsesrum som en udstilling om besættelsen. Et besøg i bunkeren tager ca. 9 min.

Efter frokost kører vi til CAMØNOGÅRDEN - 16 km fra Thorsvang. Her vil Henrik Nielsen tage imod og fortælle om Camønoen, en vandrerute Møn rundt - fra idé til virkelighed, imens vi drikker kaffe og spiser kage.

TIDSPLAN FOR DAGEN

Kl. 09.00:  Bussen afgår fra kirkepladsen

Kl. 10.30:  Bussen ankommer til Thorsvang

Kl. 12.30:  Den populære museumsbuffet indtages

Kl. 14.00:  Bussen afgår til Camønogården

Kl. 16.00:  Bussen afgår mod Albertslund.

Vi kører forbi Liselund, hvor vi vil fortælle lidt om stedet og evt. gøre holdt, hvis tiden tillader.

Pris: 200 kr. pr. person (ekskl. drikkelse)

Tilmeldingsfrist:  1. september 2021. Tilmelding og betaling foregår på kirkekontoret

Max. deltagere: 50 personer

Vi har vand og sodavand med i bussen (gratis). Sammenklappelige rollatorer og kørestole kan medbringes. Bedes venligst oplyst ved tilmelding.

I håb om dejligt septembervejr, byder vi velkommen til alle interesserede.

Opstandelskirkens Menighedsråd