Malerdag AFLYST | opstandelseskirken.dk
Begivenheden har allerede fundet sted.

Malerdag AFLYST

Lørdag d. 21. november 2020, Kl. 10:00 til kl. 16:00
Marianne Fischer, sognepræst, og Karin Hald, lærer.
100 kr.

Malerdag for voksne og børn (fra 9 år og opefter) er en dag i fordybelse. Malerdagen er en god anledning til at være sammen med sit barn eller barnebarn på en anden måde, eller selv at opleve kirken på en anden måde. Temaet er i år er endnu uvist, så kom og lad dig overraske. Marianne Fischer vil komme med et oplæg til inspiration og lærer Karin Hald vil hjælpe os i gang, når vi skal til at male. Udover at male med akryl på lærred er der mulighed for at eksperimentere med kollage. Tag derfor meget gerne billeder med, der siger dig noget, har flotte farver eller andet.  Det kan være alt fra rejsekataloger til gammel kalender, kunstbilleder, postkort, noder, fotos, bøger med tekst eller billeder, smukt papir... bare det er noget du har lyst til at sætte ind på dit billede. Vi sætter os i kirken og forhallen, - dér hvor vi har mest lyst til at sidde. Midt på dagen er der en let frokost, kaffe og kage. Dagen sluttes af med at vi ser på hinandens billeder, fortæller hinanden lidt om hvilke tanker vi har gjort os, og vi hører et stykke musik. Materialerne bliver akryl og kollage på lærreder. Tilmelding til kirkekontoret senest den 11. november.