Orienteringsmøde før menighedsrådsvalget | opstandelseskirken.dk

Dato Tirsdag d. 18. august 2020, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Sted Opstandelseskirken, Gymnasievej 2, 2620 Albertslund
Menighedsrådet og kirkens præster

Orienteringsmøde 18. august 2020 kl. 19.00. Menighedsrådet indbyder til Orienteringsmøde, hvor der orienteres om den forløbne funktionsperiode, kommende opgaver, datoer og regler for Valgforsamlingen, muligheden for at udløse et afstemningsvalg og antallet af kandidater der skal vælges til menighedsrådet.

Valgforsamling 15. september 2020. Menighedsrådet indbyder til Valgforsamling, hvor der opstilles kandidater og stedfortrædere til det forestående menighedsrådsvalg den 17. november 2020.

Menighedsrådet søger nye medlemmer! Vi vil gerne have dig med i menighedsrådet! Er du god til at kommunikere? Er du ung og fuld af nye ideer? Vil du udnytte og udvikle dine ledelseskompetencer? Har du bygningstekniske eller håndværksmæssige kompetencer? Er du god til at gennemskue budgetter og regnskaber? Har du gode sociale kompetencer? Tilhører du en gruppe, der ikke er repræsenteret i menighedsrådet?
Deltag i orienteringsmødet den 18. august kl. 19.00 eller kontakt os for at få mere at vide. Læs mere her: https://xn--menighedsrdsvalg-mob.dk/hvad-er-et-menighedsraad

Ophavsret: