• Begivenheden har allerede fundet sted.
Lørdag d. 31. august 2019, kl. 10:30

Natur, klima og skabelse - Opstandelseskirken inviterer børnefamilier til et par hyggelige timer på Naturcenter Herstedhøje. Mødested: Bålhus 1 kl. 10.30. Evt. afgang på cykel fra kirken kl. 10 sammen med Henrik Friberg. Gerne tilmelding, men kom bare alligevel. Henrik Friberg, tlf.nr. 24 61 93 62 eller mail: hcf@km.dk.

Sammen vil vi gå på opdagelse i naturen:  Finde insekter, fange haletudser i søen, smage på spiselige blomster med mere. Vi griller pølser og riste skumfiduser over bålet. Vi slutter af med en kort andagt, hvor vi takker for den skabte natur og udtrykker vores omsorg og håb for den levende jords klima. Kom med ud i naturen og brug din krop og sanser i hyggeligt samvær med andre børn og voksne.

Vi mødes ved Bålhus 1 kl. 10.30. Skulle du evt. have svært ved at komme derhen med dine børn, kontakt Henrik Friberg, så prøver vi at finde en transportløsning for jer. Vi glæder os til en hyggelig formiddag sammen med jer i den skønne natur!

Gerne tilmelding, men I er også velkomne uden. Det er muligt, at starte på cykel fra Opstandelseskirken kl. 10.00 med Henrik Friberg. Kontakt Henrik på tlf.nr. 24 61 93 62 eller mail: hcf@km.dk

Henrik Friberg, Marianne Fischer, Betina Bolvig m fl.
Herstedhøje