SLOW - Musik og poesi | opstandelseskirken.dk

SLOW - Musik og poesi

Torsdag d. 2. februar 2023, Kl. 17:00 til kl. 20:00
Gratis, tilmelding på bibliotekets hjemmeside

Musik og poesi kan skabe en stemning og forandre et rum og menneskene i det fuldstændig.

Denne aften i Opstandelseskirkens smukke rum inviterer vi på forskellige musikalske og sanselige oplevelser, der løfter og forandrer rummet.

Hør blandt andet solocellisten Joel Laakso, der spiller Bachs cello-suite i G-dur, elektroniske musikere fra Albertslund Musikskole, der skaber smukke og dragende lydkulisser, og 7 fredsmeditationer af kirkens organist Carsten Johs. Mørch inspireret af lyde fra rummet optaget af Nasa. Kirkekoret lægger stemmer til.

Præst Marianne Fischer vil præsentere sine malerier og billedkunst og Carsten Johs. Mørch vil spille meditativ musik på kirkens Steinway koncertflygel.   Det hele introduceres og bindes sammen af bibliotekets populære Klub Klassisk-vært Mathias Hammer.

Arrangeret i samarbejde med Albertslund Kommune, Albertslund Bibliotek og Albertslund Musikskole.

Gratis med tilmelding på bibliotekets hjemmeside: SLOW - Musik og poesi | Albertslund Bibliotek

Ophavsret: