Nytårs-retræte - ”Se, jeg gør alting nyt” | opstandelseskirken.dk

Nytårs-retræte - ”Se, jeg gør alting nyt”

Lørdag d. 14. januar 2023, kl. 09:30
50 kr. kontant på dagen

Gennem meditation, stille bøn, egen-arbejde mm. vil vi se tilbage på det år der er gået - og se frem til det år der nu har taget sin begyndelse, hvilke drømme og ønsker har jeg for det? Og hvordan kan jeg få sat en ramme for det kommende år?

Størstedelen af dagen vil foregå i stilhed. Vi sørger for kaffe/the, frugt let frokost, tæpper osv.

Så kom og giv dig selv en dag med ro og eftertanke oven på december måneds travlhed og se om du kan sætte en ramme for 2023. Medbring evt. en notesbog.

Retrætedagen ledes af sognepræst Betina Bolvig og pastor emerita Helga Møller Christiansen, begge uddannede retræteledere fra FUV.

Pris: 50 kr. til fortæring, betales kontant på dagen.

Tilmelding: senest fredag d. 6. januar med navn, adresse og telefonnummer til Betina på mail bbf@km.dk eller sms til 51 85 88 08.

Ophavsret: