Sogneudflugt til Roskilde og Trekroner | opstandelseskirken.dk

Sogneudflugt til Roskilde og Trekroner

Torsdag d. 15. september 2022, kl. 09:00
200 kr. Husk tilmelding

Turen går til Sct. Hans Hospital Museum. Museumssamlingen er unik og består af genstande til belysning af hospitalets historie samt patientarbejder gennem 200 år.

Patientarbejderne rummer bl.a. en "fin samling af trælegetøj samt en meget sjælden og værdifuld samling af kunst, bestående af malerier, tegninger og skulpturer udført af især skizofrene patienter".

Vi vil få en guidet rundvisning i hold.

Derefter kører bussen til Trekroner, hvor vi vil indtage frokosten på Café Korn.

Efter frokost kører bussen til Trekroner kirke, hvor vi får en rundvisning.

Trekroner kirke blev indviet i pinsen 2019 og ser ikke ud, som kirker gør flest. Arkitekturen er banebrydende og anviser nye veje for måden at tænke kirke på. Som samlingssted for menigheden giver den helt nye muligheder for at tænke anderledes om såvel gudstjeneste som almindeligt samvær.

Vi slutter af med kirkekaffe i det fri.

Pris: 200 kr. (eksl. drikkevarer ved frokosten).

Tilmelding og betaling på kirkekontoret. Betaling kun kontant.

Sammenklappelige rollatorer og kørestole kan medbringes. Bedes venligst oplyst ved tilmelding