Koncert med Street Strings | opstandelseskirken.dk

Koncert med Street Strings

Søndag d. 12. juni 2022, Kl. 16:30 til kl. 19:00

Koncert i samarbejde med Musikskolen i Albertslund.

Siden 2010 har fire børn fast spillet sammen i musikskolen som strygerkvartet. Mange i Albertslund har sikkert mødt dem på bl. a. gader og stræder, når de har optrådt i Albertslund i alle mulige sammenhænge. De fire børn er nu blevet til fire unge mennesker, som er på vej ud i det professionelle musikliv. Violinisterne Josephine Egede Franyó og Marie Therese Nørby starter som studerende på det Kgl. Danske Musikkoncervatorium fra efteråret og cellist Magnus Franyó, som går på MGK Sankt Annæ, satser på at gå samme vej om et år. Deres tid sammenmed bratschist Emilie Hjælmhof Kristensen på Albertslund musikskole får derfor nu en naturlig ende. Efter mange års gode oplevelser og støtte fra Albertslund, vil de ved denne sidste koncert i Opstandelseskirken takke af på allerhøjeste niveau og sætte et brag af et punktum for deres tid i musikskolen.

Til koncerten vil der blive spillet to strygekvartetter af hhv. Beethoven og Mendelssohn.