Koncert med Blue Chamber Quartet | opstandelseskirken.dk

Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert med Blue Chamber Quartet

Lørdag d. 5. februar 2022, kl. 15:00

Kvartetten har blåt i sit navn – og det er ikke tilfældigt. Blue Chamber Quartet spiller jazzede, blå toner og et af deres pragtnumre er Gershwins mesterværk: Rhapsody in Blue.

De fire musikere (Tyskland/Østrig) spiller på klaver, harpe, kontrabas og vibrafon og er på Danmarksturné med stop i Albertslund. Instrumenterne er klassiske – ligesom deres uddannelser – men tonerne kommer fra et område mellem jazz og klassisk musik. Med Leonard Bernsteins Candide-Ouverture, Chick Corea, Albéniz og Piazzolla på programmet bl.a.

Blue Chamber Quartet består af: Julia Bartha, klaver. Angelika Siman, harpe. Holger Michalski, kontrabas. Thomas Schindl, vibrafon

Koncerten afholdes i Opstandelseskirken af pladsmæssige årsager – og Herstedvester Kirke er glad for at samarbejde med nabokirken i Albertslund om denne koncert.