Sommerkirke for alle sanser | opstandelseskirken.dk

Begivenheden har allerede fundet sted.

Sommerkirke for alle sanser

Tirsdag d. 28. juni 2022, Kl. 10:00 til kl. 14:00
Gratis, tilmelding

Sommerkirke for alle sanser er et sjovt, lærerigt tilbud til børn i Albertslund. Et åndehul i sommerferien hvor man kan få nye venner.

Vi er to præster og en organist, der glæder os til at lege, fortælle historier, synge, hygge, male og lave bål med børnene.

Vi har et smukt kirkerum med højt til loftet, grønne områder til hurtigløb og krea-lokale, hvor der må rodes. Kort sagt en kirke med masser af gemmesteder og muligheder for at lære nyt og gøre noget andet end man plejer.

Vi mødes tirsdag-fredag i uge 26 kl. 10-14.

Fredag den 1. juli kl.13.30 inviterer vi forældre, søskende, bedsteforældre til at komme og være med og se, hvad vi har lavet i Sommerkirke for alle sanser.

Tilmelding senest 21. juni på via formular.

Har du nogen spørgsmål, ring til præst Henrik på mobil 24 61 93 62.