Vil du være telefonven? | opstandelseskirken.dk

Vil du være telefonven?

Udgivet af Nina Gustavussen, man d. 18. jan 2021, kl. 12:00
Nyheder

Vil du gerne være telefonven og have en fast telefonpartner at tale med? Man aftaler selv, hvor tit man skal ringe til hinanden, men mindst 1-2 gange om ugen vil være en god start. Kontakt sognediakon Nina Gustavussen på 43 66 06 87 eller send en mail til sognediakon@opstandelseskirken.dk

Jeg vil helst selv!

Vil du hellere selv finde din telefonven? Du er naturligvis velkommen til selv at finde en telefonven ved at ringe til en, som du kender, og aftale at I taler sammen enten hver dag eller et par gange om ugen. Det kan være godt at forny venskaber og bekendtskaber ved at tale sammen her i denne Corona-periode ved at sætte ord på de følelser, som vi alle går rundt med hver for sig.

Giv et opkald

Kender du nogen, der bor alene? Giv dem et kald og hør hvordan de har det. Du kan gøre en forskel ved at ringe og tale med en anden. At dele tanker gør en forskel på humør og sammenhold i denne tid.