Udgivet af Nina Gustavussen, man d. 8. jul 2019, kl. 14:00

Gorm Valbjørn: ”Jeg har stor glæde af at være leder for en personalegruppe, hvor alle samarbejder for at vi lykkes med at være kirke. En kirke der summer af liv og glæde. Sognearbejdet og aktiviteterne bærer præg af en stor frivillighed og diakonal tilgang, som jeg synes godt om. Jeg har arbejdet i den danske folkekirke i 19 år, hvor jeg har haft flere forskellige roller igennem årene. Uddannelsesmæssigt har jeg en kandidatgrad i kirkemusik og med en tiltagende interesse for ledelse og arbejdsmiljø i folkekirken, har jeg igennem de sidste 2 år studeret på diplomuddannelsen i ledelse hos Københavns Erhvervsakademi. I samme forbindelse har jeg også læst diakoni, der er et fokuspunkt, som jeg glæder mig over, er til stede i Opstandelseskirken. Jeg bor i Roskilde sammen med min kone og tre børn, hvorfor fritiden oftest går med familien og hus og have. Mine arbejdsopgaver i kirken spænder bredt. Den daglige ledelse er hovedopgaven i stillingen, men også personregistrering, administration og mange andre opgaver holder mig beskæftiget. Jeg ser frem til at lære flere i sognet at kende, og I vil ofte kunne finde mig på kontoret i Opstandelseskirken, eller til en snak over en kop kirkekaffe.”

Kategorier Nyheder