Udgivet af Nina Gustavussen, man d. 8. jul 2019, kl. 14:00

Lene Jelager: ”Jeg er 50 år og bor på Østerbro med min mand og vores 3 børn. Oprindeligt er jeg uddannet farmaceut, men fik efter mange år i medicinalbranchen lyst til nye udfordringer og søgte derfor ind på Kirkemusikskolen i Roskilde, hvorfra jeg blev færdiguddannet for små 2 år siden. Jeg glæder mig meget til at arbejde i Opstandelseskirken. Som organist spiller jeg i kirken, til plejehjemsgudstjenester, konfirmander, børnegudstjenester, samt forskellige børnearrangementer i forbindelse med jul og påske. I mit virke som organist ser jeg salmespillet som noget af det vigtigste, da det skal understøtte og inspirere menighedens sang på bedste vis. Jeg ser frem til at lære det skønne orgel bedre at kende, så jeg på sigt kommer til at udnytte dets mange muligheder til fulde. Hvis I har særlige ønsker til musik, må I endelig tage fat i mig. Vi ses!”

Kategorier Nyheder